søndag den 30. december 2012

2012 set fra et skrantende spejlreflekskamera

Nåmen jeg faldt alligevel for tanken om et året der gik-indlæg. Mit højtelskede spejlreflekskamera tog sig et bad i appelsinjuice i januar, og min far forudså, at det ville lide en langsom død. Men se bare her, hvad det alligevel præsterede i 2012:


I januar var spejlrefleks og jeg en tur i Hong Kong med en veninde for at besøge vores fælles veninde, som boede lidt i byen. Det var et fantastisk sted, og det var kun fordi vi tog på udflugt for at se en kæmpe buddha-statue, at hr. kamera druknede i en medbragt appelsinjuice i min taske. Heldigvis en af de sidste dage.


I februar var vi efterhånden kommet på plads i lejligheden, og vi besluttede os for at prøve det med madplan. Her er det gazpachosuppe af rester og hjemmebagt brød. Den politiske korrekthed i køkkenet faldt senere lidt af på den, efter som Jespers specialeskrivning intensiverede, og jeg begyndte på en værre kvalme en dag i maj...


I marts faldt jeg vist for de første nogenlunde ok jordbær, og her kan man også se kanten af den computer, jeg købte. Det var en Lenovo Thinkpad til 3.500 kr. Den har ikke skuffet mig en eneste gang - vi er meget bedre venner, end jeg var med den hedengangne MacBook.


I april tog Jesper og jeg til Hamborg, hvor jeg endnu en gang forelskede mig i den vidunderlige by.


I maj var der intens læseferie for mit vedkommende, og jeg tog med en veninde i sommerhus for at læse til eksamen og gå forårsture.


I juni var jeg til Distortion uden alkohol under dække af, at jeg ikke ville drikke i min læseferie. Men i virkeligheden var jeg bare helt nygravid, kvalm og glad. Kort efter tog jeg igen til Hamborg, denne gang med min mor.


I juli var jeg på sommerkursus på Testrup Højskole, hvor jeg skrev et essay på en uge og blev undervist af Klaus Lynggaard. Det var en dejlig uges sommer på landet, og jeg har sjældent spist så meget god mad på en gang.


I august begyndte maven så småt at vise sig, og jeg offentliggjorde, at jeg var gravid. Det var ret sjovt at fortælle - og bloggen fik selvfølgelig også nyheden. Det blev lidt mere direkte end på facebook - her fik jeg nemlig skrevet det så kringlet (klagede over, at mig og baby i maven var træt af kun at drikke sodavand), at de færreste fangede pointen. Og så troede man lige, man var så sjov!


I september startede semesteret uden mig, og jeg nød at kunne bruge alt mit krudt på mit arbejde, hvor vi blandt andet afholdte to seminarer. Herover på Middelfart Bibliotek.


I oktober tog Jesper og jeg til New York for at fejre, at hans speciale blev afleveret og for at holde vores sidste kæresteferie sammen inden der gik for meget baby i det hele. Billedet herover er taget fra The High Line Park.


Den sidste dag i november tog jeg en forlænget weekend til Berlin med mine veninder, hvor vi nåede ikke mindre end tre julemarkeder. Her den flippede udgave på Moritzplatz i Kreuzberg.


I december har vi julet igennem, og sidst men ikke mindst, er jeg gået på barsel.

Godt nytår!

4 kommentarer:

Rejsen Til Hong Kong sagde ...

Fine billeder :-) Hyggeligt med et tilbageblik...

Cecilie L. sagde ...

Tak! :)

Petrine sagde ...

... Jeg har slet ikke savnet København, siden jeg flyttede herover - men det fik det her indlæg mig altså til :-)

Jordbærrene især. København i foråret! Dét savner jeg!

Rigtig godt nytår, søde Cecilie! Glæder mig til at høre mere om din lille baby :)

Cecilie L. sagde ...

Du må snart komme og hente din Huset på Christianshavn :) Godt nytår til dig også - jeg håber du har det godt i Aarhus!