fredag den 7. juni 2013

Økotip #1 - Køb på tilbud

Økologisk mad er dyrt, men heldigvis er det mange supermarkeder, der jævnligt sætter fokus på økologi og derfor sætter priserne ned. Man kan selvfølgelig følge med i tilbudskatalogerne, men der er et par gode huskeregler:

- Rygtet siger, at Føtex har 25 % rabat på alt økologi den første lørdag i hver måned. Jeg kan ikke finde noget på deres hjemmeside om det, men da jeg var i Føtex i lørdags, var der i hvert gode økotilbud! Er der nogen, der kan be- eller afkræfte rygtet?

- Kvickly sætter hver måned prisen ned på en gruppe økovarer.

- Her kan du se, hvad der er på tilbud af økologiske varer i supermarkederne rundt omkring i landet.

- Her kan du blive medlem af København Fødevarefællesskab. Ved at ofre et par timers frivilligt arbejde jævnligt får du lov til at købe en pose økologiske varer billigt. Findes også i Aarhus, Odense, og Aalborg.


Kender I andre?

3 kommentarer:

Trine :) sagde ...

De har det ihvertfall en lørdag i blant hos Føtex - men er ikke helt sikker på hvor når. først lørdagen i måneden kan nok stemme godt;)

Jeg syntes kvickly har rigtig godt utvalg, men prisen trekker litt ned.

Med Lårkort i Kiwi får du alltid 10% rabat på alle økologiske varer, men dessverre har de ikke de aller største utvalget.

Jeg vet også at Fakta nettopp hadde virkelig lave priser på det økologiske mærket Minirisk - men har ikke sjekket hva prisnivået ligger på denne ugen. Forrige uge fant jeg ihvertfall 2kg hvedemel til en 10er - og det pleier ihvertfall ikke økologiske produkter at koste!

Cecilie L. sagde ...

Tak, der var gode tips! :)

katten89 sagde ...

HEj! :) Jo det er rigtigt nok at Føtex har 25% på økologi den 1. lørdag- eller søndag(?) i hver måned. Jeg tror jeg enten så det i vores ugeavis eller inde på Føtex' hjemmeside. :) Det er der vi storshopper! Og Bilka har 25% på økologi d. 2. søndag i hver måned :)