søndag den 14. november 2010

På jagt efter cykelkurv

Jeg har forresten en lille opfordring: Jeg mangler en cykelkurv. Har I set nogle, der er flotte, store og holdbare i Danmark? Min drømmecykelkurv er den overstående fra Brooks (England), men det ville koste omkring 1500 kr. med levering og det hele - den er også beskrevet som en af verdens dyreste, men der skal da nok være nogle med diamanter på også... Jeg har ikke valgt den fordi den er dyr og fancy, men fordi jeg har set den i Jespers gård og beundret den i lang tid.

Den er nemlig lige præcis, hvad jeg har brug for: holdbar (klarer sig mod det danske vejr), pæn (meget!) og stor nok. Men jeg er altså for nærig til at give de penge - især fordi min gamle blev stjålet fra cyklen :( Jeg ville derfor høre om I har set nogle flotte cykelkurve i Danmark? Skriiiv :) Så får I hele mit kongerige! Og hjemmebagt kage!

3 kommentarer:

Stine sagde ...

Hvorfor får du ikke sådan en, som sidder fast på cyklen? Så er der ingen, der kan tage den :)

Cecilie L. sagde ...

Egentlig fordi de så bliver så slidte af altid at stå udenfor. Men det gør cyklen selvfølgelig også, så måske skulle man bare bruge de 5 min. ekstra hver dag og begynde at bruge sin cykelkælder - og købe en dyr cykelkurv!

Carla sagde ...

Iiih hvor er den bare fed! Har du fået købt den?