torsdag den 11. oktober 2012

Mærkelig vane

Lang tid før jeg var på Instagram havde jeg en lidt sjov vane med at fotografere måltider. Jeg tror det startede, da jeg boede alene, fordi det var kedeligt at lave mad til sig selv kun, og så hjalp det lidt, hvis jeg lavede noget lækkert og tog et billede af det. Og så fortsatte det. Her er en lille serie, der samtidig er lidt historisk.


Da jeg boede alene. Jeg spiser tit det samme type mad, når jeg spiser alene. Noget italiensk, for det meste. En af de bedste versioner er denne: fyldt pasta (garanteret spinat og ricotta - fra Irma), hjemmelavet tomat-basilikum-rødvinssovs, et glas rødvin (dét savner jeg!) og chokolade og/eller/med lakrids. Det var egentlig ret hyggeligt.


Da vi lige var flyttet ind i lejligheden sammen i december. Eftermiddagshygge med honninghjerter, kaffe og kalenderlys. Jeg glæder mig faktisk allerede til jul igen! Denne gang bliver det nemlig uden opgaveskrivning, men i stedet med masser af barsel - jubiii!


Nok et af de første fælles hjemmelavede måltider i den nye lejlighed: Kartoffelsuppe med persille og bacon.


Jesper var taget hjem til jul, men jeg var stadig hjemme i lejligheden og så Nissebanden, mens jeg spiste pasta, og jeg kan huske, at jeg savnede ham helt vildt meget, fordi vi havde fået til vane at se Nissebanden hver aften sammen, og nu var han bare taget hjem til sine forældre, og jeg sad og skrev opgave i ensomhed.

Mærkeligt at man pludselig får et helt andet forhold til at være alene, så snart man bor sammen med nogen. Det er vist godt at lære at nyde det, ligesom jeg gjorde på det første billede.

3 kommentarer:

A + K = ♥ sagde ...

Haha, jeg har også altid taget billeder af min mad, lang tid før vi startede en blog. Det er altså bare hyggeligt, på en eller anden uforklarlig facon (;

- Anne

Stine sagde ...

Jeg glæder mig også til jul! Sådan nogle hyggelige dage hvor man er sammen med familien og ikke skal noget, og der er mørkt udenfor og varmt indenfor, det passer godt til søvnunderskud... Hvornår er det du har termin?

Cecilie L. sagde ...

Anne - ja, det er bare hyggeligt :)

Stine - Ja, præcis! Jeg håber du snart får et bedre søvnmønster - eller hun gør!

Jeg har termin 3. februar, så min jul bliver jo ren afslapning - dejligt! Og sikkert nødsaget inden baby kommer...