tirsdag den 13. december 2011

Flytterod fotodokumenteret

Jeg er en fortsat travl kvinde i disse dage, men I skal da ikke snydes for en enkelt opdatering en sjælden gang i mellem. Vi arbejder hårdt på lejligheden, men da vinterdage er så korte og vi også har studiet, arbejde og julearrangementer at forsøde dagene med, er vi endnu ikke færdige...


Her er vores stue. Vi mangler mest bare at få de sidste småting fra kasserne på plads, hænge hylder op og blive enige om hvor billederne skal hænge. Jesper har placeret et stykke spansk mandfolk over sofaen, og jeg har fået familievåbnet til at hænge på skabet, men der er meget at tage fat i endnu... hvor hænger man fx sin kæmpestore Simon Evans-plakat, når man kun har 220 cm til loftet?


Mere stue, skråvægge og virkelig mange plader, spil og dvd'er...


Spisebordet og et lille udpluk af vores meget store cd-samling. Der skal den altså ikke stå i særlig meget længere tid, men vi skal lige have fundet en smart løsning. Hvordan opbevarer I jeres cd'er?


Stuen set fra sofaen af. Vi har vist ikke rigtig nogle russiske avantgarde bøger, men det var en flot plakat. Til gengæld har vi masser af andre bøger - faktisk en ret flot og fyldestgørende samling af dansk litteratur, hvis vi selv skal sige det! Vi læser jo begge to Dansk, så det er ikke helt underligt. Vitrineskabet hang i mine oldeforældes hus og er nok omkring 100 år gammelt. Jeg synes det er fantastisk, og det indeholder mange af de flotteste ting, vi har! (Okay, okay, måske har jeg været en anelse dominerende i valget af, hvad der skulle være i det skab. Hm hm hm...)


Entré. Den er lidt blevet opsamlingsplads for ting, der skal i kælderen. (Ja, så bare kom forbi, hvis du mangler to gule Margrethe-skåle!) Ja, og det er en mistelten, der hænger der.


Køkkenet. Der er ikke særlig meget bordplads, så der bliver nemt lidt rodet. Men det er jeg jo så vant til. I øvrigt kan vi kigge ud over byens tage, når vi vasker op - det er magisk!


Mere køkken. Jeg skal snart bage boller, minder dette billede mig om. OG JEG FRALÆGGER MIG ALT ANSVAR FOR PLAKATEN TIL VENSTRE... skumle.


Soveværelse. Rart og hyggeligt :)

2 kommentarer:

Shopping Spree sagde ...

Der ser stadig hyggeligt ud i flytterodet :-)

Cecilie L. sagde ...

Det var godt :) men der er hyggeligere nu!