tirsdag den 9. august 2011

Pusle pusle pusle...


Gæt hvad mig og Jesper* gik i gang med i går... denne gang dog kun 500 brikker. Da vi lagde Obama, var det 1000. Nu har vi lært vores lektie. Tror vi. Billedet vi lægger denne gang er dette her, som vi så i München. Charmerende, ikke?

Hvad synes I forresten om billedkvaliteten? Det er et forsøg med mobilbillede i stort format - vidste ikke rigtig om det gik, men det er en fantasillion gange nemmere end spejlreflekset. Især fordi mig og spejlrefleks* i øjeblikket har en lille krise, som jeg satser stærkt på, at min far har tænkt sig at løse i morgen.

* = Inden nogen siger "det hedder altså "Jesper og jeg" eller "spejlrefleks og jeg", vil jeg bare sige, at jeg har en grammatiklærers (som ikke er mig selv) ord på, at det er helt korrekt at sige "mig og Jesper". Tag den, sprogfascister! ;) (Jeg kunne i øvrigt aldrig selv finde på at rette andres sproglige fejl... ahøm...)

3 kommentarer:

Janne B.T. sagde ...

Total retro med puslespil! På en måde. Det er nogen gange en skam vi lever i 2011 og er blevet lidt for computer-fikserede, for puslespil og brætspil er bare så sindssygt hyggelige :)

Cecilie L. sagde ...

Ja - det er det nemlig :)

Ulrik sagde ...

Det må vel være sådan, at "mig og Jesper" er det rigtige, der hvor man ville sige "mig", hvis Jesper ikke var med? Eller hvad?

Altså: "Gæt hvad mig gik i gang med" - nej vel? ;-) Derfor må det være "Gæt hvad jeg og Jesper gik i gang med" (eller Jesper og jeg).

Derimod ville "Her er et billede af mig og Jesper" (eller Jesper og mig) være rigtigt, fordi man ville sige "Her er et billede af mig".

Altså, jeg er jo ikke grammatiklærer, men det virker logisk på mig, at det må være sådan her. Kan det ikke have været det, grammatiklæreren mente?