torsdag den 25. august 2011

Held søges, firkløver haves

Min mor gav mig ovenstående fine firkløver-spænde forleden dag. Ikke så meget fordi hun synes jeg var uheldig, men fordi jeg har noget med firkløvere. I børnehaven var mit mærke en firkløver og derefter har jeg altid kigget efter firkløvere - og fundet rigtig mange.

Men jeg kunne nu godt bruge lidt held. Jeg kan godt afsløre nu, at det jeg såååå gerne ville have, var en andelslejlighed, som min veninde solgte. Den var så pæn og fin og god, og vi (mig og Jesper) var helt enige om, at det var den, det skulle være. Vi vil nemlig gerne flytte sammen. Jeg har en forsmag for at surfe ejendomsmæglersider og Den Blå Avis, så jeg er ved at lære markedet lidt at kende - og det var altså en billig lejlighed, beliggenheden (Indre Nørrebro), standen (pæn + nyt bad) og størrelsen (75 m2) taget i betragtning. Har ikke set noget lignende, hverken før eller siden.

Vi havde selv kigget på budgettet og syntes det så ok ud. Vi ville sidde dyrere i det end nu, men vi var enige om, at det var fint nok indtil vi er færdige og får jobs. Men min bank sagde nej - i øvrigt på baggrund af nogle mærkelige ting, men det skal jeg ikke gå mere ind i her (jeg går bare i selvsving og kaster forbandelser over dem, og det er jo så kedeligt at læse om). Vi har nu kontaktet Jespers bank for at høre deres vurdering, men min veninde er på vej til at flytte ud af landet, så lejligheden skal sælges hurtigst muligt, og der står flere købere i kø. Så vi når det nok ikke, selv hvis Jespers bank skulle sige ja.

Det synes jeg er vildt ærgeligt. Især fordi vi selv havde indstillet os på, hvad det ville koste os, og så siger banken bare blankt nej. Det må være dårlige tider.

Så hit med lidt held! Hvis jeg så et stjerneskud, ville jeg ønske, at Jespers bank siger ja og vi når at købe lejligheden foran de andre købere - eller at vi finder noget andet lige så godt.

Håbe håbe håbe.

3 kommentarer:

Stine sagde ...

Årh. Dumme bank. Helt ærligt.

Måske kan man skifte bank?

Lån & spar giver 5% i rente hvis man flytter alt over til dem når man er medlem af GL, og det bliver du jo. Måske vil de gerne have dig allerede nu, så meget at de vil låne dig de penge.

Cecilie L. sagde ...

Uh... spændende. Jeg har tænkt meget på at skifte bank. Tak!

Henrik sagde ...

Er selv på jagt efter en andelsbolig.

Min bank er indstillet på at låne mig penge, men jeg har selvfølgelig også et 37-timers job med en okay løn.

De mæglere jeg har talt med spørger ofte om jeg er kunde i Danske Bank, da de åbenbart ikke er så glade for at låne folk penge til andelsboliger for tiden.

Ved ikke om det er der du er kunde?

Er selv kunde i Vestjysk Bank.