søndag den 7. juli 2013

Verdens hurtigste chokoladekage

Den her kage tog i alt cirka fem minutter at lave, og jeg havde alle ingredienserne i køkkenet. Ret heldigt, da jeg lige improviserede en romantisk middag for to, mens Jesper puttede Vera.

Opskriften fandt jeg her, men jeg erstattede olien med smør og tilføjede lidt vanilje. Da den var færdig lagde jeg et stykke chokolade på toppen og dryssede med frysetørrede hindbær. En til hver var faktisk lige i overkanten, så man ville også sagtens kunne dele en.

Måske man skulle eksperimentere noget mere med mikrobølgemadlavning. Selvom det er meget 90'er-agtigt. Mindes at have stødt på mikrobølgeovnskogebøger dengang. Slet ikke nogen dårlig ide, når man er lidt utålmodig og kaotisk ikke-planlægger-agtig.

3 kommentarer:

Cille sagde ...

Må straks igang - fik så meget lyst til chokoladekage efter det billede!

Linen sagde ...

Hahaha jeg lavede den tirsdag, jeg var virkelig overrasket over hvor godt det var. Næste gang tror jeg der skal chokoladestykker i. Du har helt ret mere mikromad er værd at undersøge, og det er næsten økologisk :-)

Cecilie L. sagde ...

Cille - så er det heldigt det går så hurtigt!

Line - sjovt :) ja haha, næsten øko... Gad vide hvor slemme sådan nogle stråler egentlig er?