tirsdag den 16. juli 2013

Smukke Sverige


Jeg sidder lige og kigger mine billeder fra kameraet igennem, og jeg erindrer tydeligt, at jeg havde planer om at tage flotte, Bo Bedre-agtige interiørbilleder af sommerhuset, da vi var i Sverige. Det eneste billede, som ikke involverer en baby, er dette. Men fair nok - det opsummerer nok ret godt turen alligevel!

4 kommentarer:

Juliette sagde ...

Det er lidt spøjst; lidt ligesom at læse en halv blog, at du kun refererer til babyen uden et eneste foto. Top-hemmelig baby! ;)

Da du i sin tid splittede dine blogaktiviteter op i to følte jeg mig ikke familiær (eller babyentusiastisk) nok til at stige på blog nummer to. Jeg kan godt lide babyer, bevares, men en blog KUN om baby og med meget private fortællinger tænkte jeg ikke, at jeg var den oplagte målgruppe til.

Men lidt spøjst er det da, for babyen nævnes jo løbende herinde - naturligt nok! Det giver bare sådan et baby-nærvær-fravær. Men det bestemmer du selvfølgelig fuldt og helt. Just my two cents!

Sverige er fantastisk og det er landets bagværk også. Lidt vel gavmildt på kardemomme- og safransiden, men det har da også sin helt egen charme! :)

Cecilie L. sagde ...

Det kan godt være bloggen virker mindre helstøbt ved fraværet af babybilleder, men så må den gøre det :) min kæreste og jeg er enige om ikke at lægge billeder af Vera ud offentligt på nettet, men der er jo så en privat blog og en privat instagram hvis man mangler billedsiden til fortællingerne på bloggen. Det synes jeg da egentlig er en meget smart løsning, men du skal selvfølgelig ikke føle dig tvunget til at følge med i det hele - men så får du altså heller ingen babybilleder! ;)

Billederne fra min blog dukker tit op ret hurtigt, når man billedgoogler ret mange forskellige ting, og jeg synes det ville være underligt hvis Vera skulle dukke op på den måde også. Hun er jo ikke blevet spurgt :)

Juliette sagde ...

Giver mening. Åbent vs. lukket forum. Og i øvrigt bestemmer du (og kæresten) jo suverænt :)

Jeg beklager den utidige indblanding. Og tak for en hyggelig blog!

Cecilie L. sagde ...

Det er fint nok :) Jeg har også tit lyst til at lægge billeder ud, så det er da ikke det!

Selv tak :)