tirsdag den 7. juni 2011

Cykeltur by night

Jesper og jeg cykler tit lange ture i København og omegn. Det er noget han har indført, og jeg synes det er rigtig rart. Især efter jeg har fået en bedre cykel, så jeg kan følge med ham! Sidste gang havde kun min mobils kamera, men jeg synes nu billederne er blevet okay:

Dinosaur ved en børnehave.

Et sted i Hvidovre. Der er Sjællandsbroen man kan ane i horisonten.

Muligvis Amager. Vi cykler for det meste uden kort og ender derfor tit steder, vi ikke kender. Ikke langt herfra så vi dog et skilt, hvor der stod Sjælland og så en pil - så måske var vi slet ikke på Sjælland?

Jeg har afleveret mine to eksamensopgaver i går, så nu har jeg sommerferie! Jeg skal arbejde en del her i juni, men det er fantastisk rart at være fri for opgaverne. I dag sov jeg uden vækkeur, og gik en tur til formiddag (som skulle have været en løbetur, men mine sko er altså for dårlige, så jeg luntede lidt i stedet for). Det er mærkeligt... men dejligt! Nu skal jeg bare have smidt alle kladderne ud og på biblioteket med bøgerne, så her kan blive opgavefrit igen.

Min printer lavede forresten præcis samme trick, som den gjorde da jeg i sin tid printede bacheloren: Løb tør for et eller andet lige midt i printningen, faretruende tæt på afleveringsfrist. Sidste gang blev jeg nødt til at udskifte en ret stor del af indmaden i min printer før den ville virke igen. Det er med garanti det samme denne her gang. Og TAK til universitetet, fordi der ikke var kø ved deres kopimaskine og studievejlederne gad klipse mine opgaver sammen, når jeg nu stod der og var gået i panik.

Men afleveret blev de og bagefter satte jeg mig ned ved kanalen foran universitetet og blev der til ved 21-tiden med øl, engangsgrill og meget søde mennesker.

Alt er godt.

2 kommentarer:

Ulrik sagde ...

Hehe - for at komme til og fra Amager skal man da passere noget VAND. Det må I da vide, om I har gjort? ;-)

God sommerferie, og godt at det ordnede sig med opgaverne.

Cecilie L. sagde ...

Jo jo... vi kørte på en bro på et tidspunkt.