mandag den 13. juni 2011

Sommerhusbilleder-amok


Aftente og bezzerwizzer. Dejligt myggefrit pga. de der små grå dimser, som siger myggeskræmmende lyde.

Formiddagskaffe på ny bakke fra Vig Loppemarked (det bedste loppemarked på Sjælland!)


Sådan ser der ud, når nogen skriver opgaver (jeg læste hverken dameblade eller lå i solen... hvorfor tror du det?) - og det er altså mig, der roder. Ikke min supermor. Hun er allergisk over for rod. (Ja, så kan man jo regne lidt på hvor jeg har det fra... måske der snart skal være en billedserie af min fars indretning også :))

Forsøgte at fange stemningen fra Tree of Life. Havde bare ingen plastik-dinosaurusser (Ja, prøv lige at bøje "dinosaur" i flertal! Det kan man ikke, vel? Så må man vælge børne-udtalen.)


Gæstehusets ydmyge indretning... det er mig der har indrettet det med alle de ting min mor smed ud, da hun købte huset (ja, også bøgerne! Fnys! Alle ved da, at det er en synd at smide bøger ud). (Og nogle gange lister hun over og stjæler en retrovase i fortrydelsens tegn... hah)

Faste læsere vil genkende servietholderen fra mit hjem... men jeg fandt den først! Tror jeg nok.

Hvis der er noget der virkelig får mig til at stresse af, så er det at tage op i min mors sommerhus. Også selvom jeg på de ovenstående billeder faktisk skrev en spændende opgave om didaktik og slet ikke tog en lang billedserie af min mors fine kolonihave-agtige indretning af sommerhuset. Kameraet tog faktisk billederne af sig selv, mens jeg skrev på min 12-talsopgave (og nu jinxer jeg det hele, og jeg dumper min opgave og min mor sælger sommerhuset... selvom hun ikke mååååå... må hun vel?)

Ps. På mystisk vis havde jeg også pludselig købt 9 retro-teaktræ-hylder på Vig Loppemarked - alt sammen mens jeg sad og læste om inklusion og skrev om en ny type facebook-ungdom. Utroligt!

4 kommentarer:

Kathrine sagde ...

NØJ hvor er det et hyggeligt sommerhus! Kan godt forstå du elsker at komme der :)

Janne B.T. sagde ...

Det er bare klassisk sommerhus! Og det ER bare den perfekte måde at afstresse på. Jeg får helt lyst til at leje sådan en fætter nu... Men det går nok ikke :)

Anne sagde ...

Supermor?
Dejligt sommerhus, ja :) Og dejligt selvskab!

Cecilie L. sagde ...

Er glad for at I andre også kan se charmen ved det - der er fantastisk :)