fredag den 21. september 2012

Lidt ad gangen

Der er flot på Ørestads Bibliotek.
Jeg gad vildt godt have lidt mere overskud lige nu. Lave lækker mad til min kæreste, der skriver speciale på sidste uge, have hjulpet til da min bror flyttede, være mere engageret i fagrådet og være mere fleksibel på mit arbejde. Jeg gad også godt skrive et lykke-indlæg om hvor dejligt det er at være gravid og mærke sin baby, der sparker.

Men jeg har ikke noget overskud lige nu. Min lænd gør ondt. Min mave gør ondt. Min nakke gør ondt. Jeg har åndedrætsbesvær og kvalme samtidig med, at jeg konstant er sulten og ikke kan spise særlig meget ad gangen. Jeg kan ikke bære en fyldt indkøbspose op ad trapperne, og jeg kan ikke gå en tur længere end ti minutter ad gangen. Jeg kan ikke støvsuge eller bukke mig forover særlig meget uden at få åndenød. Og så skal jeg helst sove ti timer hver nat.

Det er ikke et ynke-indlæg, for jeg vidste jo godt, at det ikke altid er lutter lagkage at være gravid. Og jeg er ret overbevist om, at jeg bare en inde i en hård periode, hvor kroppen lige vænner sig til at bære på noget tungt hele tiden. Og jeg bærer da gerne på det, det er jo mit barn :)

Men bloggen her skal vel også afspejle mig og mit liv. Og det er altså mit liv lige nu.

Nu vil jeg lave lændeøvelser og måske gå ned og købe let ind. Og på søndag skal jeg begynde at svømme, så det skal nok hjælpe på smerterne.

Sorry for dét indlæg :)

3 kommentarer:

Linen sagde ...

er du også begyndt på læg-kramperne. Jeg har sådan tænkt "jaja come on søster, hvor slemt kan det være" når mine kolleger har fortalt om det, men jeg må gi' dem ret, det er da noget af det værste at vågne med... mit ben er helt stiv og øm her til morgen.
I øvrigt hvis du stadig kæmper med jern-pillerne kan jeg anbefale et mærke der hedder Amino-jern, jeg fik dem anbefalet på apoteket, og har ikke haft nogen problemer med dem.

Cecilie L. sagde ...

Hah, nej det er jeg ikke. Det vil jeg glæde mig til ;)

Tak for tip med jern. Lige nu tager jeg Hemojern, men det er jo tre om dagen, så det er svært at nå, hvis de ikke må kombineres med måltider. (Ja. Jeg spiser tit.)

Kathrine R. sagde ...

Åh ja, lægkramperne..-tror først de kommer når du når omkring sidste trimester :-/ Cirka samtidig med at man overvejer om man gider at tage fornuftige sko på, når man skal ud, men ender med at tage ballerina'er på, fordi man ikke skal snøre dem og dermed slipper for de anstrengelser der er forbundet med at snøre ens egne sko :-)

Personligt troede jeg at det var "lettere" at være gravid og synes godt at nogen kunne ha' delt alle de lidt hårde ting med én inden man blev det! Men det er måske lidt det samme, som de mennesker der insisterer på at man skal høre dårlige fødselsberetninger ligeså snart man har set de to streger på pinden - man GIDER ikke høre på dem!