onsdag den 30. marts 2011

Hjulbens day off med Jamie


Ja, Hjulben er mig! De sidste par uger i hvert fald. Men i dag er jeg et meget langsommere dyr... faktisk måske en skildpadde, sådan som jeg sidder her under dynen og gemmer mig.

Jeg har sygemeldt mig i dag med lidt for voldsomme rygsmerter, så jeg er ikke nået så meget længere end dynen i dag. Det jeg har brugt mest tid på, er at se Jamie i det fede USA og blevet frygtelig rørt over de stakkels usunde amerikanere, der ikke kan lave mad. Derfor lavede jeg selvfølgelig Jamie-inspireret mad til frokost: Panderet med råstegte kartofler, gulerødder, broccoli og røræg - med soya og olivenolie. Nemt og lækkert :)

Nu skal jeg for 3. gang i dag i gang med rygøvelserne, selvom de indtil videre bare har formået at flytte smerterne fra skuldrene og op i baghovedet. Men de skal altså laves, så jeg ikke får dårlig samvittighed over at melde mig syg fra arbejde uden i hvert fald at gøre noget ved problemet. I morgen har jeg en lægetid og håber på at blive henvist til en specialist af en art.

Men det er nu dejligt slet ikke at have nogle planer i dag. Overvejer snart at gå en tur, men er bange for at møde nogle fra mit arbejde. Selvom jeg jo ikke "pjækker" - det er bare så akavet at skulle forklare hvorfor man kan gå tur, når man ikke kan gå på arbejde. Men sådan er det jo bare.

1 kommentar:

Shopping Spree sagde ...

Sikke noget:(
Rigtig god bedring... godt du har Jamie;)