onsdag den 31. juli 2013

Lidt godnatlæsning

Jeg tømte lige biblioteket for babybøger. På en måde glæder jeg mig lidt til at komme tilbage fra barsel og bruge hjernen lidt og på en måde kan jeg slet ikke forestille mig at tænke på andet end baby særlig lang tid ad gangen. Det her er måske lidt en gylden middelvej, mens jeg forbereder mig på at skulle tilbage.

3 kommentarer:

Stine sagde ...

Det gjorde jeg også, da Dicte var på Veras alder. Dengang var det bare alle bøger der havde noget med børns søvn at gøre. ;) Synes slet ikke jeg fik noget ud af det, for ingen af de gode råd virker jo på Dicte. Suk... Er heldigvis blevet bedre til at stole på min intuition. Den er altså mere brugbar end alle bøgerne.

Cecilie L. sagde ...

Jeg kunne faktisk slet ikke finde nogle bøger om søvn... De var nok udlånt! Jeg håber også snart jeg lærer at stole på min - bliver altid lidt i tvivl, når jeg læser i bøgerne, om vi nu gør det rigtigt, selvom vi ikke har det rigtige legetøj osv. Men man gør det jo nok ofte bedre end man tror! (Håber jeg.)

Linen sagde ...

vi har fået den der "leg med dit barn" fra politiken og sundhedsplejersken anbefalede den i min mødregruppe, men jeg synes godt nok den er en tynd kop the. Hvis jeg i øvrigt må anbefale must read om børn er det Berit Bae. Det er ikke selvhjælps-artikler til forældre, men faglitt, men hun er en af dem der siger aller bedst hvordan vi voksne påvirker børn. Prøv at tjek hendes artikler ud. Særligt "voksnes definitionsmagt"