lørdag den 10. november 2012

Rødkål amok - Mortens aften



For første gang i mit liv fejrer jeg Mortens aften (på selve dagen). Vi har købt andebryst, og lige nu er Jesper ved at lave hjemmelavet rødkål. Vi skal også have rødkålssalat, som er rester fra i går. Salaten består af følgende ting:
  • Et halvt rødkålshoved, skåret fint
  • To appelsiner, skrællet og skåret i små stykker eller både
  • 100 g hakkede valnødder
  • En stor gulerod, hakket i små stykker
  • To stokke bladselleri, skåret i små stykker
Det hele blandes sammen, og så vil jeg foreslå et drys af sukker og lidt mere appelsinsaft, så det ikke bliver for bittert. Jeg overvejer også at tilføje æbler i dag.

Til dessert har vi købt æbleskiver. Jeg har inviteret min tømmermændsramte bror, så jeg håber ikke han er alt for skeptisk over for det let julede tema, men han plejer nu at dele min begejstring for årstidens fejringer. Jeg har i hvert fald meget lyst til vintermad, stearinlys og indendørs hygge :)


2 kommentarer:

A + K = ♥ sagde ...

Mmh <3 Rødkålssalat! Det er så godt, det skal jeg også lave i weekenden!

- SAnne

Cecilie L. sagde ...

Vi har spist det hele weekenden, så nu trænger jeg lige til noget andet :)