lørdag den 14. maj 2011

Begavet

Her er nogle af alle de mange gaver min mor havde med hjem fra USA! Hun er helt vild :) Men ret hyggeligt at få så mange fine små ting fra yndlingslandet.

Nå, er I også liiiidt irriteret over blogger? Hehe. Jeg havde sat aftenen i går af til at være alene hjemme "og kigge lidt mere på min opgave", og efter som jeg nåede de magiske 8 sider (halvdelen!) i går eftermiddags betød det jo i virkeligheden "overspringshandle helt vildt og læse blogs og twitter og facebook". Nå. Men facebook gav mig ikke så meget underholdning, efter som resten af verden åbenbart af mystiske grunde ikke sad alene hjemme fredag aften. (Ok, jo, heldigvis et par stykker, men de skrev opgaver... ligesom jeg jo så også gjorde. Agtigt.) Blogger var jo som bekendt nede, så efter at have læst alle wordpress-blogs i verden, gik jeg over til twitter. Som så OGSÅ var nede.

Men det var jo også fredag den 13.

I stedet for kom jeg til at læse en masse gamle private dagbøger, som jeg skrev meget af for et par år siden. Jeg skriver desværre meget bedre, når det handler om emner, som jeg ikke gider involvere resten af verden i. Ret ærgeligt, ikke? Jeg overvejede næsten at lave sådan en "gamle dage"-blog, hvor jeg dagligt poster et"nyt" gammelt indlæg, fordi det er jo ikke så slemt at lægge det ud nu, så mange år efter. Eller det er det måske. Det skal jeg lige blive enig med mig selv om først :)

Nå. Det var en lidt lang blog. Jeg håber ikke blogger sletter den :)

1 kommentar:

Stine sagde ...

Jeg nåede også at blive virkelig træt af blogger i går, for jeg var jo nødt til at skrive speciale når jeg ikke kunne læse blogs... og det er meget fint, at de har gendannet indlæg, men de mangler altså et hos mig. Så kan vi måske lære at tage back-up :)

Det med gamle indlæg lyder som en god idé. Hvis altså det ikke er for privat. Jeg tror ikke jeg ville gøre det.