mandag den 4. oktober 2010

Nyt hår

Efter at have svoret til laaaangt hår og sideskilning i meget, meget, meget lang tid, tog jeg mig i dag endelig sammen og fik en rigtig, ægte klipning, som hverken var af veninder eller frisørskoleelever. Det er første gang siden 6-årsalderen, at jeg så meget som har nærmet mig pandehår, så jeg tænkte, at jeg ville starte lidt langsomt. Det resulterede så i det her semi-pandehår, som ikke rigtig ved, hvad det vil. Jeg ved ikke helt om jeg er tilfreds, men der går jo også tit lidt tid før man vænner sig til noget nyt.

Nu vil jeg gå tidligt i seng og læse dameblad og pjække fra Fonetik i morgen i forsøg på at redde min stakkels krop fra endnu et migræneanfald. Satser også lidt på, at hårlængden hjælper lidt på anfaldene - håret var så langt før, at det nærmest hev mig i hovedbunden. Eller også er det bare noget jeg forestiller mig. Men godnat så :)

4 kommentarer:

Stine sagde ...

For næsten to år siden tog jeg det store skridt og fik pandehår, og jeg har været rigtig glad for det :) Største bonus er næsten, at der går længere tid før det ser fedtet ud ;)

Janne B.T. sagde ...

Det ser rigtig godt ud :)

Cecilie L. sagde ...

Stine - jeg tænker også, at jeg måske tør gå linen ud næste gang :)

Janne - tusind tak!

Copenhagen Photos sagde ...

Det klæder dig rigtig godt! Tror bare du skal vende dig til det. Pandehåret skal vænne sig til at være pandehår. Det tager et par uger:)