mandag den 25. oktober 2010

Bands med flotte navne


I torsdags var jeg til koncert på Lades med bandet Someone Still Loves You Boris Yeltsin. Jeg har hørt deres musik i mange år, men det er første gang de spiller i Danmark. De spillede en rigtig fin koncert, men desværre var der meget få mennesker, der kom til koncerten. Det har nok noget at gøre med, at de ikke er så kendte i Danmark - men det skal der laves om på nu! Gå straks ind og hør deres musik på deres myspace! Nu! Blev der sagt.
Jeg blev så glad for endelig at se dem, at jeg støttede dem og købte denne t-shirt:

Den er ikke så piget, og jeg er ikke sådan en rigtig rockpige med band-t-shirts, så jeg stylede den lidt med et bælte. Jeg ved ikke helt om det virkede. Men hey, sej indianer, ik'? Desværre er der kun ganske få meget musiknørdede mennesker, der kommer til at genkende bandnavnet, så det giver nok kun et minimum af street cred. Men sådan kan det gå, og den er fin!


I lørdags var jeg til endnu en koncert (maximal udnyttelse af efterårsferie, ja!), denne gang med The Divine Comedy, som jeg havde givet Jesper billetter til i fødselsdagsgave Det er ham, der har introduceret mig til det, og det er jeg rigtig glad for! Han er nemlig rigtig fin, men ham er der heller ikke så mange danskere, der kender til, så derfor skal I også gå ind på hans myspace.

Så var der lige lidt inspiration til jer :) Skriv gerne om I kan lide det!

1 kommentar:

Rasmus Bang Grouleff sagde ...

The Divine Comedy er ikke så meget min kop te. Pladecoveret er dog genialt :)

Til gengæld er Someone Still Loves You Boris Yeltsin da superfede - så masser af street cred fra fastlandet til dig (jeg kendte dem dog ikke i forvejen).