Dette er et rugbrød, der har hævet hele natten. Rugbrød hæver også, ligesom alt andet brød. Hvorfor jeg ikke lige havde satset på det, og derfor fyldt formen til kanten og derefter sat det til hævning natten over, er et godt spørgsmål. 1-0 til livet som håbløs studerende.
Men samtidig med, at jeg satte kæmpebrødet til hævning, satte jeg også økologiske grovvalsede havregryn i blød, og lavede dermed her til morgen verdens mest politisk korrekte superfood-agtige (er det ikke også bare jeres hadeord? Superfood! Det ord gælder kun om madvarer, der kan flyve og se på meget lang afstand. Nå.) havregrød. 1-0 til livet som effektiv økohusmor.
Well. For meget af begge dele er vist mere end nok, så det går nok altsammen alligevel :)
2 kommentarer:
Hvorfor skulle havregrynene stå i blød? Det plejer jeg da ikke. Heller ikke når jeg bruger grovvalsede. :)
Jeg ved det ikke heeelt, jeg har læst det et eller andet tilfældigt sted, muligvis inde på den der hjemmeside om stop spild af mad. Det skulle vist smage bedre. Det blev også en ret god og velsmagende grød!
Send en kommentar