søndag den 1. februar 2009

Øv!

Jeg vil starte dette indlæg med et positivt billede, for jeg er lidt gnaven. Billedet viser (klik på det for et større) menukortet for restauranten The Counter i LA. Her kan man sammensætte sin burger lige som man vil have den! Det var RET fantastisk. Jeg fik en ret klassisk burger, dog med feta, gulerodsstrimler og bønnespirer som en del af tilbehøret. Dertil delte vi en portion pomfritter, halvt af normale kartofler og halvt af sweet potatoes. I USA er de ret glade for de her søde kartofler, men det er ikke rigtig noget for mig. Dog altid sjovt at prøve noget nyt :D Så 5 kokkehuer til The Counter!

Grunden til at jeg er gnaven, er at i dag var dagen hvor jeg endelig fik taget mig sammen til at kigge på min netbank. Og det så IKKE godt ud! Jeg har brugt alle mine penge and then some i LA. Øv. Billetten var ellers billig og blev stortset betalt af januars tutorløn. Desværre kan man ikke lade være med at bruge mange penge, når man er derovre, fordi alting er billigt og anderledes - og man er jo på ferie! Argh. Februar bliver derfor min straf for at leve godt: En måned med havregrød, pasta og absolut ingen shopping. Til marts begynder jeg heldigvis at få løn fra mit nye arbejde, så der begynder tingene forhåbentligt at se lidt lysere ud. Derudover laver jeg lidt freelance tekstforfatterarbejde nu, så jeg kan dække det store gabende hul min konto består af.

Men nu gider jeg ikke arbejde mere. Jeg vil lave min yndlingste (i øjeblikket) grøn tranebærte, finde lidt blåbær i køleskabet og smide mig i sofaen foran Et Umage Par (har lige fået 1. sæson foræret af Martin - yay!) og synke ned i forglemmelsen. Derefter vil jeg tage mine anti-jetlag-piller (det er vist på sin plads efter at jeg nu har sovet til kl. 12 om dagen 3 dage i træk) og se om jeg for en gang skyld kan falde i søvn før 2. Godnat.

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Januars tutorløn? HURRAAAA! Det havde jeg helt glemt :)

Cecilie L. sagde ...

Jamen så er du jo rig! ;)