lørdag den 5. april 2014

Lørdag aften og vild specialefestVi drikker lemonade, te med mælk og spiser småkager og lakridser... T-rex og mig. Mens vi prøver at lave noget specialeagtigt. Jeg er virkelig dårlig til 1) skrive speciale i weekenden, 2) skrive speciale om aftenen og 3) skrive speciale derhjemme. Så her har vi jo en glimrende kombi. Men jeg insisterer altså på at være lidt sammen med Vera i weekenderne, når arbejdsdagene i hverdagen nu bliver længere og længere. Åh, det er ved at være SNART at det speciale skal se pænt ud og afleveres. Lige nu ser det ikke så pænt ud, det ligner mest en bunke ufærdige, mystiske artikler uden rød tråd. Men den er der, den røde tråd! (Det må den jo være.)

I disse dage, når jeg ikke prøver at holde Vera tæt (hun hopper bare ned og løber hen og skubber sin dukkevogn - yndlingslegetøjet, når man nu ikke kan nå op til håndtaget på sin egen klapvogn), skriver speciale eller sover, så søger jeg jo også en masse gymnasiejobs og et par andre typer jobs. Og så hækler jeg på et stort, fint tæppe. Det er dejligt med kreativt arbejde, når man sidder og prøver at tænke kloge tanker så tit.

Men hvor er det mærkeligt, at jeg snart er færdig! Tænk at gå fra travlhed x 1.000 til slet ikke travl og "bare" være arbejdsløs! Jeg skal nok blive træt af det, hvis jeg ikke får et job efter noget tid, men i starten tror jeg altså jeg vil tillade mig at nyde det. Bare lidt. Og holde virkelig meget fri med Vera!

Nå... det var det der aftenspecialeskrivning, vi kom fra. Hvis jeg skriver mere end 100 tegn i dag, er jeg sej. Ik'?

Ingen kommentarer: