tirsdag den 6. august 2013

Nye tider

Jeg har en kommode til småting og papirer, herunder faglige papirer. Det er bare som om det ligger sååå langt væk fra min hverdag nu. Så faktisk er nogle af skufferne ved at blive overtaget af lidt mere... Husmoragtige interesser!


Men i horisonten venter nye udfordringer, der kommer til at tvinge hæklegrejet væk fra didaktikskuffen igen. Nemlig specialet. Argh.

På mandag starter min kæreste på kursus, og så forsvinder muligheden for at nå at holde babypause og lave faglige ting i hverdagene. Så inden da skal jeg faktisk helst have forberedt nogle praktiske foranstaltninger til specialet, fordi jeg allerede går i gang til november, og så skal nogle ting være på plads. Så på torsdag har jeg lavet en læsesalsaftale med en veninde. Brrrr. Mærkeligt!

6 kommentarer:

Anonym sagde ...

Spændende! Har du lagt dig fast på et emne?
Jeg er ved at skrive bacheloropgave i Nordisk på AU :-)

Cecilie L. sagde ...

Det bliver nok noget med at lave et projekt med en gymnasieklasse om blogs om kanonlitteratur... Kan være jeg lige blogger om det på et tidspunkt :)

Sejt! Hvad skriver du om?

Thea Vaskavulla sagde ...

Åh ja.. specialet.. Gulp! Går igang liiiiige om, ja, nu, faktisk- 1. september... Føj for den lede ;)Hvornår skal Vera starte i vuggestue (ikke lige nu er jeg med på men altså hehe)

Cecilie L. sagde ...

Det er skræmmende! Vi har bedt om plads fra januar, så det er spændende om det kan lade sig gøre...

Thea Vaskavulla sagde ...

Spændende - hyggeligt hvis hun ender nede ved mine rødder :)

Cecilie L. sagde ...

Vi håber meget! :) Ved du hvor tit, de skifter børn ud?