søndag den 11. august 2013

Navngivningsfest med minitema

I går holdt vi navngivningsfest for Vera. Vi havde inviterede 70 mennesker, men der kom "kun" 50. Vi satsede på godt vejr og lånte min fars have, men der var også læ under pavilioner og selvfølgelig muligheden for at gå op i lejligheden, hvis DMI fik ret i deres onde trusler om regnvejr. Det gjorde de heldigvis ikke før de fleste gæster var gået, og så var der plads til os inde i tørvejret.

Maden holdt vi i minitema, så jeg kunne få tilfredsstillet min lyst til at købe alt i ministørrelse.

Min mor bagte minipizzaer. 

Jeg bagte 84 minicroissanter med marcipanbrød og chokoladepålæg som fyld. Jeg vil godt indrømme, at jeg snød og brugte dem på dåse. Men jeg fyldte og pyntede dem selv! 

Tjek lige minicherrytomaterne -  nuttede! De er fra Føtex. Og sardiner og ansjoser er jo minifisk... til minitoast! Og så minioliven og mini-Tuckiks. Og lidt små gulerødder. Kunne ikke finde de helt små.

Miniskumfiduser, mini-Werthers, minifrøer, minimarcipanbrød, minimajs, babyost, mini-Smarties, minichokoladekiks og virkelig mini Oreos! 

 Miniknækbrød og miniriskiks.

 Minicookies.

 Små pærer, miniflødeboller og minifiskefrikadeller.

Veras navn i plastikposer. 


Endelig klar til at pakke gaver ud... 

Men så faldt hovedpersonen bare i søvn. 

 Et udpluk af gaverne.Og så var festen forbi.

Og nu er min luksusbarsel forbi. Jesper starter på kursus i morgen, så jeg skal til at være alene med Vera om dagen. Det bliver nok noget lidt andet, men det er da fint også at få prøvet det. Til november bytter vi så igen, når Jesper tager sin barsel, og jeg starter igen.

3 kommentarer:

Linen sagde ...

Hvor er det et fedt tema! Du mangler bare mini-drikkevarer :-)

Cecilie L. sagde ...

Ja, det overvejede vi også, men så tilbød vores forældre at anskaffe drikkevarer - så de blev i almindelig størrelse :)

A + K = ♥ sagde ...

Neeej, hvor er det fint! Jeg elsker ált der er i miniature :D Ser ud til athave været en dejlig dag, og hold da op for et gavebord :D

- Anne