torsdag den 18. april 2013

Øjebliksbillede

Det jeg allernødigst vil undvære i min kost af usunde ting er kaffe. Jeg elsker kaffe. en god kop kaffe (og måske lidt chokolade) er hverdagsluksus for mig. Hvis jeg samtidig husker at servere den i en fin kop, som fx denne her fra Paris, så føles det lidt som at være der selv. Lidt.

Jeg er lidt i tvivl om hvordan det er med amning og kaffe, og Google er mig ikke til meget hjælp. Det er vist individuelt. Men jeg læste et sted, at under tre kopper kaffe om dagen ikke er slemt, og det kan jeg sagtens holde mig under. Især hvis det er god kaffe, som jeg fx nød på Sort kaffe og vinyl forleden dag på en dejlig barnevognstur til Vesterbro.

-

Vera er begyndt at kunne holde noget i hånden, hvis man hjælper hende lidt. Derfor synes vi, at hun endelig skal i gang med sine fine rangler. Men måske er det mere for vores skyld end hendes...

-

I kurven ses alt Veras negleplejeudstyr. Hun har allerede mere end mig, men dermed ikke pænere negle end mig. Dog leger hun også lidt mere på gulvet end mig.

-

Inotyol er navnet på en vidundersalve, som har hjulpet mod noget forfærdeligt udslæt på Veras hals. Det har givet meget hjerteskærende skrig og skrål, men nu er det ved at være overstået til stor glæde for to meget slidte forældre-hjerter.

4 kommentarer:

Linen sagde ...

Det er godt nok meget negleudstyr, kan du komme med lidt flere detaljer? Vi har kun en baby-neglesaks, så nu bliver jeg da helt bange for at babyen bliver drillet af de andre babyer hvis det der er standarden.

Cecilie L. sagde ...

Haha det var jeg var i tvivl om hvordan man gjorde, så jeg købte to forskellige sæt. Et med neglesaks, tre-i-ener og fil og så et med fil, neglerenser og neglebørste. Så er det bare om at finde et tidspunkt hvor hun sover...

Linen sagde ...

jeg har godt læst at man skal gøre det når de sover, men jeg vil væde med at mit barn vågner hvis jeg begynder at klippe i hende når hun sover. Jeg gør det i stedet når hun har været i bad, det er ikke helt nemt, men det går.

Cecilie L. sagde ...

Du kan vente til hun sover sin dybe søvn. Det burde de gøre efter cirka en halv time :)