søndag den 20. februar 2011

Konsekvenser af at leve livet

I sidste uge havde jeg en slags vinterferie med lidt fridage her og der. Det udviklede sig til lidt for meget alkohol, alt for meget shopping, lidt for mange (helt vildt gode) fastelavnsboller og absolut ingen træning, oprydning eller rengøring. Eller andre former for fornuft. Til gengæld en masse gode oplevelser.

Jesper bagte lækre fastelavnsboller, da jeg pludselig fik uventede gæster, som i Gevalia-reklamerne.

Jeg har endelig fundet en cykelkurv! Pernille anbefalede mig cykelhandleren Cykelthomas på Amager, som havde virkelig mange fine ting - det var et rent cykeltilbehør-paradis! Så nu har jeg en dejlig turkis kurv og en fin, fin ringeklokke, som siger en meget højere lyd end det "klik" min nuværende klokke kan præstere. Så jeg er klar til Københavns gader, og hvis nogen stjæler noget som helst fra min cykel igen, banker jeg dem :)

Og nu er det vist ved at være tid til træning og rengøring og læsning og falde i søvn på sofaen foran alt det tv jeg ikke har fået set. Arh.

4 kommentarer:

Janne B.T. sagde ...

Ej! Du kan godt lige sige til ham, at han gerne må bage fastelavnsboller til mig!

fasterfis sagde ...

ÅÅh, du har fået en kurv magen til den jeg har fået stjålet, jeg bliver da helt misundelig! Og cool banana at du kunne lide forhandleren! Jeg er stadig fan også!


Pille

linda; sagde ...

ahh, det lyder ellers topgodt med de hjemmebagte fastelavnsboller. haps!

Cecilie L. sagde ...

Janne og Linda - han bagte faktisk kæmpe dobbelt portion, så I skulle være kommet forbi! Men nu er de allesammen, på magisk vis, forsvundet...

Pille - Ah, det var ikke for at kopiere , jeg stod i butikken og kunne ikke huske, hvilken farve din var, og så gættede jeg bare på lyserød ;) Men den turkise er nu også vældig fin! Ja, han var rigtig flink og sej!