torsdag den 17. februar 2011

IKEA-rave mm.

Som tidligere nævnt, har jeg lavet lidt om på indretningen af min lejlighed. Her kommer de lovede billeder så endelig.

Ny natlampe fra IKEA, som ikke stikker op over billedet. Jeg synes den var så sej og unik, indtil jeg fandt ud af, at min mor havde købt en magen til. Grrrr.

Ny sofa, som jeg købte brugt gennem Den Blå Avis til 1.100 kr. Det synes jeg var ret fint - den er i rigtig god stand og ret god kvalitet. Puderne er fra IKEA, men den lille pyntepyde har min mor købt et sted (?). Sofabordet har min mor haft, da hun var ung, så det har stået i en kælder i lang tid og er nu endelig kommet til sin ret igen. Lampen mellem det blå bord og sofaen var min gamle natlampe.

Nyt skrivebord, som min mor så også har haft stående. Det er et hun har fundet brug og så malet. Den lille hvide hylde købte jeg i IKEA, så jeg kunne få lidt styr på kontordimser og Kitty-blokke...

Ja, min mor ender altid med at have ret stor indflydelse på min stil. Lidt irriterende, hva'? Men ikke desto mindre bor min mor utrolig pænt, så måske er det ikke det værste, der kunne ske :)

5 kommentarer:

Stine sagde ...

Din sofa er vildt fin, jeg kan rigtig godt lide farven. Og jeg kan også godt lide det blå skrivebord (og din Everything I Own plakat) :)

Anne sagde ...

Hvor ser det fint ud, Cecilie!! Det er da også din egen stil :) Og tak for rosen!

Cecilie L. sagde ...

Tak Stine og tak mor :)

Katrine sagde ...

Du bor hyggeligt. meget dukkehusagtigt, det er cool :)

Cecilie L. sagde ...

Hehe tak! Sådan har jeg aldrig tænkt det :)