søndag den 3. november 2013

Vera 8 måneder

Ok, Vera bliver faktisk snart 9 måneder. Men derfor kan I jo stadig godt få et lille statusindlæg om hvordan det går med min lille, vilde datter. Hun...

- vejer lidt over ti kg. Og har dermed førertrøjen som den tungeste baby i mødregruppen.

- kan møve sig fremad, men ikke holde sig oppe i kravlestilling i mere end et halvt sekund ad gangen. Det virker dog ikke som om det generer hende. Hun kommer stadig hurtigt rundt i hele lejligheden og undersøger alting, fra køkkengrej til kontorstol.

- elsker, elsker, elsker mad. Grød, mos, brød med smør, banan, kartoffel, leverpostej... Og allermest lagkage! (Som hun ved et frygteligt uheld kom til at blive tilbudt.) MAM! siger hun og rækker ud efter maden, slikker resterne af sine fingre og støvsuger bordet for krummer. Mors pige ;)

- er begyndt at nyde at kigge i bøger meget mere. Hun bladrer selv frem og tilbage, og har sine yndlingssider som vi hele tiden skal kigge på. Herunder en gul bamse og ikke mindst billedet af en flot dreng i bad. Han skal aes og grines til hver gang. Overvejer lidt at få ham trykt som idolplakat.

- vinker og siger 'EJ!, når hun ser en hun godt kan lide, som for eksempel mor, far eller mormor.

- har lært at vende sig om på lidt plads. For eksempel i sengen. Efter hun lærte det, er hun begyndt at vågne midt om natten, vende sig om på maven, ruske i tremmerne og række grinende ud efter sin trætte mor.

- er blevet ret morsyg og kommer ofte krybende mod mig, mens hun piver hjerteskærende for derefter at smide sig foran mig med armene oppe: jeg vil ooooop! Når hun kommer op, er hun så bare mere interesseret i alt muligt andet hun nu kan nå. Heriblandt ledninger.

Men hun er altså ret dejlige. Den søde Vera.

1 kommentar:

A + K = ♥ sagde ...

Åh, hun lyder bare så skøn, så skøn, den lille lagkagehaj!

- Anne