tirsdag den 15. januar 2013

Jeg glæder mig til...


 • At købe tøj til mig selv. Gider ikke købe mere ventetøj og har ingen idé om hvordan min krop kommer til at arte sig efter fødslen. Så snart baby gider klare sig selv i over en halv time, skal jeg ud og have ny garderobe! (Selvom jeg også glæder mig til at få en masse af mit gamle tøj tilbage - især jeans!)
 • At kunne bukke mig ned og samle noget op fra gulvet. Bare lige sådan. Uden at gå ned i knæ, brokke mig over lænden eller bare sætte mig ned på gulvet (for derefter ikke at kunne komme op igen).
 • At spise en tartarmad med rå æggeblomme og en kold øl til uden dårlig samvittighed.
 • At spise stærk mad, kage, slik, juice, frugt (listen forøges hver dag) uden at få amok-halsbrand bagefter. (Hvis man så bare undlod at spise slik og kage af den grund...)
 • At gå en lang, rask tur uden at ligge pensionist-agtigt lidende på sofaen bagefter og råbe efter massage og varmepude.
 • At ligge på ryggen og maven. Meget undervurderede måder at sove på. På siden er kun fint, hvis man selv har valgt det.
 • At løbe op ad trapperne. Det må jo føles uendeligt let uden den ekstra babyvægt.
 • At føde. Ja. Faktisk. (Nu kommer nemesis og tager mig.) Meget hellere bare gøre det end at tænke så meget over hvor ondt det mon gør, hvor lang tid det mon tager og hvordan det hele mon kommer til at gå. Lad os nu bare komme til sagen!
 • At afprøve alt vores babyudstyr på en rigtig baby. Er så nysgerrig, at jeg nærmest har overvejet at låne en baby og putte den i vores tøj og vugge.
 • At vælge et navn og kunne bruge det. (Vi har tre navne at vælge i mellem. I får dem ikke at vide. Haha. :) )
 • Og så det indlysende: At møde min baby uden for maven. Hun føles så nuttet.

5 kommentarer:

Stine sagde ...

Det bliver fedt det hele :)

Jeg køber tyve (mindst) gange så meget tøj til Dicte end til mig selv, og det er fordi, det er mere interessant, synes jeg ;)

Jeg sover altid på siden... alligevel synes jeg, det var mega hårdt kun at kunne ligge på siden. Ved ikke lige hvorfor. Har virkelig ondt af jer der normalt sover på andre måder.

Cecilie L. sagde ...

Det er også ret hyggeligt at købe tøj til baby, men jeg er lidt træt af at gå rundt i et telt selv... ;)

Jeg plejer også at sove på siden, så det var det jeg mente med, at det er meget hårdere, når man ikke selv har valgt det. Jeg savner fleksibiliteten, tror jeg. Men det er helt klart også hårdere, fordi det tynger så meget ned på hoften med alt den babyvægt!

Stine sagde ...

Ja, kan godt huske det, det er hårdt! Jeg får faktisk stadig ondt i hoften, hvis jeg ikke sover på en blød seng. Og sådan følelsesløs krampeagtig i lårene. Det er træls. Det kunne godt tage at blive normalt igen. :)

Camilla Hornung sagde ...

Det lyder spændende det hele! Alt det bedste herfra

Cecilie L. sagde ...

Tak Camilla :) håber du stadig har det godt i dejlige Berlin!