mandag den 14. januar 2013

All set and ready to go

I formiddags vovede min farfar sig ud og køre i snevejret og kom forbi Nørrebro med familievuggen og en masse hjemmestrikket og arvet tøj, heriblandt nuttet vintertøj, lidt mere af de helt små størrelser og tynde, fine babyskjorter, som min oldemor har syet. Vuggen var den sidste brik, der manglede i babyhjørnet, hvilket motiverede os til at få indrettet det helt færdigt.

Det er blevet mere yndigt og tuttenuttet end jeg havde tænkt mig, men sådan kan det gå, og jeg er sikker på, at det matcher baby helt fint. Nu til billedspam.


Det er forresten et meget bæredygtigt babyværelse. Vuggen (inkl. sengetøjet), den blå kommode, puslepuden og lænestolen er arvet, puslebordet er fundet brugt til 300 kr. på Den Blå Avis og bogstaverne (som står på hovedet fordi de ikke kan stå anderledes uden at vælte, hmm), elg-termometret (til at måle værelsets temperatur), plastik-"reolen" (til udforudset babyudstyr), vaskebaljen, kanden, bakken, plakaten med frugter, lyskæden og andre af de tøsede ting er mine fra tidligere. Tæppet i stolen, som måske kan være til når baby vil ligge og kravle rundt på gulvet, er et eksamensprojekt, som min mor har syet under sin uddannelse til håndarbejdslærer. Vi har selv været ude og købe lidt legetøj, et par bøger og og noget småt tøj, men vi har bestemt ikke været ude og tømme Babysam. Det føles på en eller anden måde meget rigtigt - og meget hyggeligere :)

Jeg har aldrig passet en baby mere end tyve minutters tid ad gangen, så jeg er sikker på, at noget af det her ikke fungerer i praksis. Det bliver sikkert også hurtigt mere rodet. Men nu er der noget at starte med, og så må vi se, hvordan det går. Jeg er bare begejstret, fordi mine lidt mere tøsede ting har fået lov til at komme frem igen og så fordi vi endelig er klar. Nu mangler jeg bare at pakke tasken til hospitalet.

11 kommentarer:

Charlotte sagde ...

Rigtig sød vugge!

Bitten sagde ...

Ej jeg synes faktisk overhovedet ikke, at det er tuttenuttet på den der typiske baby-måde - synes derimod det er fedt og rigtig personligt indrettet :) Fantastisk arbejde.
Og tak for forklaringen på bogstaverne, undrede mig lidt over dem :D

Stine sagde ...

Det ser også rigtig hyggeligt ud :) Meget personligt og med jeres egne ting. Og sikke billigt puslebord!

Cecilie L. sagde ...

Jeg er glad for, at I kan lide det :) Måske er det ikke så slemt som jeg først tænkte!

Ja, vi var heldige med puslebordet! Det er et Brio, men der stod ikke Brio nogen steder i annoncen, så hvis man søgte på "Brio puslebord" ville man ikke finde det. Jeg kiggede bare tilfældigt under babyudstyr-kategorien, og så var det der! Tror det er derfor det ikke var blevet solgt med det samme :)

Anne sagde ...

Hvor ser det dog fedt og hyggeligt ud :) Godt gået!

Anonym sagde ...

Jeg er vild med jeres indretning af børneværelset!! Totalt heldigt med Brio-bordet! Hvornår har du termin? - pudsigt at jeg er stødt på din fine blog lige som jeg selv sidder og er højgravid. Ligeså fellow-cand.mag i dansk (hvilket du "kun" er en barsel og et speciale fra, kan jeg forstå)Jeg har termin den 27. jan.

Vh Mie

Cecilie L. sagde ...

Tak, dejligt! :) Jeg har termin 3. februar, så ret tæt på dig! Sjovt med det sammenfald! Dansk er et fantastisk fag :)

Anonym sagde ...

Det ligner et fint sted at være baby

Cecilie L. sagde ...

Tak - det håber jeg :)

A + K = ♥ sagde ...

Øj, hvor er det blevet fint - er så vild med vuggen - sådan en ser man ikke hver dag - og retro-plakaten er lige i øjet :D


- Anne

Cecilie L. sagde ...

Tusind tak - dejligt at høre :)