søndag den 21. november 2010

Travl Cecilie

Ja, min macbook er møgbeskidt og fedtet :) men jeg har mandler i smart tupperware, så mon jeg ikke alligevel er højeste mode på Nordisk Bibliotek...

Undskyld jeg ikke rigtig har været til stede på bloggen (igen). Der er intet som efterårssemesteret, der har det med at sluge alt ens tid. Især fordi det for det meste af tiden er mørkt udenfor, og så er det lidt som om, at dagen bare er gået og man derefter kun kan bruge tid på at krybe ned under dynen og se gamle afsnit Spise med Price fra DRs hjemmeside (godt tip!). Ik'?

Denne søndag aften er jeg dog ikke hjemme under min dyne. Jeg sidder på biblioteket på universitetet og skriver fonetikopgave til den 30. Jeg er gået i gang i god tid, fordi jeg skal til Lund i næste weekend og fejre min og Jespers 1-årsdag, weee! Men nu vil jeg godt snart hjem og se Borgen (Ja, også fra hjemmesiden. Jeg er TV-signal-løs.) og blive fri fra det her skrækkelige fonetikpjat.

Håber I har haft en god weekend? Det har jeg! Julemarked og dovning med Jesper :D

5 kommentarer:

Copenhagen Photos sagde ...

Ih hvilket julemarked?
Efter jeg havde mødt jer, gik jeg ind i den forkerte opgang. Så forvirret er jeg!

Cecilie L. sagde ...

I Ravnsborggade :)

Hehe nårh. Det var også bare søndag og mørkt!

Camilla sagde ...

Min macbook kunne virkelig også godt trænge til at blive vasket :o)

Anne Mette sagde ...

Macbooks er altid beskidte og fedtede :D Og det ikke fordi jeg hater på Mac, det er bare noget jeg har erfaret. Synes altid de er ekstra klistrede i forhold til andre computere.

Cecilie L. sagde ...

Det er måske noget med, at de er hvide? Eller jeg ved det ikke. Men nu har jeg købt noget rengøringshalløj til computere i Rema 1000 :D