onsdag den 26. juni 2013

Onsdagslykke

Sådan her ser stuen ud lige nu, for vi er trætte, og Vera har været en svær sovebaby de sidste par dage. Man kan åbenbart ikke altid være heldig. Til gengæld er hun stadig meget nuttet, og hun er simpelthen blevet så dygtig til at møffe sig rundt på gulvet. Hun kan spise selv (selvom der er grød alle steder bagefter - men også lidt i maven!), sige nye lyde ("bubububub" og "ah-grrrrh") og dreje sig hen til legetøjet og få fat i det, men ikke vende sig om. Hun er nok lidt for tung! Men jeg tror at alle de nye evner forstyrrer hendes søvn, som nemlig er meget urolig og ikke spor nem. Og så græder hun i søvne, hvilket er ret hjerteskærende :(

Men i dag sov hun til kl. syv (vågnede selvfølgelig et par gange i nat) og nu har hun sovet formiddagslur i halvanden time uden at vågne! Har været inde og tjekke, at hun trækker vejret...

Jeg føler mig helt frisk og overskudsagtig OG! Jeg har bestilt tid til massage i eftermiddag. Fandt et tilbud på 45 minutters ryg- og nakkemassage for 300 kr. Melder lige tilbage, hvis det er pengene værd.

Det er lige før man får lyst til at iklæde sig noget med glimmer, for det er jo onsdag! Kender I #glimmeronsdag på Instagram? Prøv at søge på tagget derinde, det er en virkelig fin ide :)

Håber I andre har en lige så rar onsdag!

1 kommentar:

Stine sagde ...

Dicte sover også ekstra dårligt, når hun lærer noget nyt motorisk. Heldigvis går det over. Dejligt at hun kun vågnede to gange i nat! :)