tirsdag den 14. august 2012

Dette er ikke et gravid-indlæg

Nej, det er ikke tvillinger. (Jeg mistænker det også selv ofte...)

Jo, det er. Undskyld.

Jeg gik i blogskriveblokade fordi jeg ville skrive et indlæg, der ikke handlede om at være gravid. Jeg er nemlig bange for at skræmme bloggens ikke-gravid-interesserede læsere (findes I?!) væk, og jeg har lovet mig selv ikke at blive sådan en, der kun snakker og skriver om graviditet og baby.

Det er desværre sværere end jeg troede. Jeg er helt klart bedst til snakke-delen, bilder jeg mig selv ind. Jeg taler i hvert fald også om andre ting. Med hensyn til at blogge, så synes jeg bare der er så mange sjove ting vedrørende graviditet at blogge om! Det synes jeg i hvert fald selv.

For eksempel! Min kvalme er heldigvis forsvundet, men cravings har jeg stadig masser af. De er nu så slemme, at folk bare skal nævne en madvare, så får jeg lyst til det. Det behøver ikke at være sådan "i går fik jeg bare den bedste chokoladekage med smørglasur og vahlrona-chokolade" (men ih tak, mig selv, det virker også glimrende). Bare nogen siger "i går fik vi spaghetti med kødsovs" eller "jeg har vist glemt at købe rugbrød" får jeg lyst til det. I dag på arbejde blev jeg bedt om at skrive en nyhed om Tips-puljen. Jeg fik selvfølgelig straks lyst til... chips!

Gæt selv, hvordan det går med at tjekke instagram.

(Alting falder på en eller måde lidt til jorden, når man lige har lovet, at det skal være sjovt. Dumme jantelov.)

(Nu skal jeg altså lige ud og tjekke om vi har ingredienser til chokoladekage.)

6 kommentarer:

Anonym sagde ...

Jeg elsker graviditetsindlæg- bare skriv løs ;).
Jeg cravede kold Mathildekakaomælk, citrusfrugter, æblemos og fiskepinde (sidstnævnte dog kun indtil kæresten kom hjem med dem, så gav de mig kvalme)...

Cecilie L. sagde ...

Nu har jeg lyst til alle de ting!

Men ja, jeg kender også godt det med, at man bare får kvalme, når man så får dem. Sådan gik det til, at jeg fik nok af avocadoer. Jeg tømte Nørrebros grønthandlere for dem, og spiste en og forærede resten væk. Nu er de no go. Undtagen i lagkageversion, selvfølgelig!

fasterfis sagde ...

tæløk mæ'et!


Uh, jeg er lidt skræmt, men gikker jo nok forbi i ny og næ, som jeg plejer!!!

fasterfis sagde ...

kigger!!! Kigger, for den da!

Cecilie L. sagde ...

Tak!

Det er ok at være lidt skræmt :)

Kathrine R. sagde ...

Jeg er heller ikke skræmt :-P

Jeg synes at det er lettere at skrive om baby end at snakke om det med folk.. Det bli'r ligesom meget virkeligt, når man sætter sig ned og snakker om ham!

Min appetit er vendt stærkt tilbage og frygter at tage meget på her de sidste tre måneder, så er simpelthen nødt til at styre mig selv! Og det er bare ikke nemt :-/