fredag den 7. januar 2011

Kandidat-puslespillet


Her på min kandidatdel af min uddannelse er det meningen, at jeg skal have 45 ects-point Engelsk, 45 Dansk og så skrive et tværfagligt speciale, som fylder 30 ects-point. (60 ects = et årsværk). Universitetet har selv foreslået følgende ordning:
1. semester: 15 Dansk + 15 Engelsk
2. semester: 30 Engelsk
3. semester: 30 Dansk
4. semester: Speciale

Men faktisk må man næsten helt selv bestemme. Jeg har allerede "bestemt", at jeg kun tog 15 Engelsk i det første semester, fordi jeg kom til at droppe ud af et fag (det mener jeg nu var deres egen skyld, men det er en anden historie). Lige nu er jeg også ved at bestemme, at jeg måske vil læse 30 Dansk i det kommende semester - 2. semester på kandidaten. Så bliver jeg bare nødt til at skrive speciale i efterårssemesteret, (fordi det Engelsk jeg skulle tage nu kun ligger i foråret... ja, det er indviklet, det her!) men argh, der er skræmmende kort tid til!

Ehm, så ja. Jeg er lidt forvirret lige nu. Har bare lyst til at komme lidt væk fra Engelsk. Så måske vælger jeg Danskfagets Didaktik (m. praktik, hurra!) og Mediernes sprog og æstetik (okay, indrømmet, det lyder lidt tørt, men måske skal vi se film? :D) i det kommende semester.

Hvis de bare lige gad lægge nogen skemaoplysninger ud, det kære universitet.

Det var lidt vrøvl fra mig. Skal I se X-factor? Heh.

1 kommentar:

Anonym sagde ...

vanvittig god ide ! er det post-it metoden ??