onsdag den 21. april 2010

En formiddag i Danmark...

Udenfor sner det faktisk. Midt i april! Men det er simpelthen for deprimerende at tage billeder af, så her er et billede af lidt dårligt vejr-nedbrydende formiddagshygge. Lagkagen har min mor lavet, men jeg har selv lige bagt kokosmakroner.

Jeg er, som tidligere nævnt, begyndt at bage så meget, at det grænser til det psykotiske :) men pointen er, at jeg har fået min sidste løn. Derfor vil jeg gerne prøve at spare så mange penge som muligt. Jeg får stadig SU og SU-lån, men det dækker jo ikke så forfærdeligt langt.

Jeg har fundet ud af, at jeg på en lang dag på universitetet kan komme op på at bruge omkring 70 kr. i kantinen (kaffe, snack, frokost, te, chokolade...) - og hvis jeg i stedet for laver madpakke (fx af hjemmebagte gulerodsboller), tager kaffe med i termokande og bager kager til at tage med, så kan jeg jo faktisk spare en hel del.

Forleden dag havde jeg 5 piger til middag, og den slags kan jo hurtigt løbe op. Men jeg lavede hjemmelavet pizza og derefter banankage. Det løb op i omkring 20 kr. pr. person, og alle var mætte og glade.

Her kunne man jo så tilføje, at tid er penge osv. Og jeg bruger da også en del tid på det her spareprojekt. Men jeg har ikke noget job, kun et fuldtidsstudie (som de siger), så bagning er en kærkommen overspringshandling, der rent faktisk afstresser mig.

Jep, 24 år og allerede gammelklog husmor.

Ingen kommentarer: