torsdag den 31. maj 2012

Et hjem i udvikling

Jeg er sådan en, der aldrig bliver færdig med at indrette en lejlighed. Der er altid liiiige et eller andet, der mangler eller alligevel ikke fungerede eller... jeg kedede mig og pludselig kom jeg til at flytte bordet. Her kan I se lidt af, hvad der er sket her på det sidste:


Måske ikke så nyt, men vi øver os stadig i at få et godt forhold til skrivebordet. Det er som om det hellere vil bruges til rod end til arbejde.


Ny lampe fra Ikea, som erstatning for Le Klint, som jo smadrede i den tragiske støvsugerledningsulykke.


Revival of the pelargonier! Min barndomsblomst har fået lov til at at få en chance til - jeg lover at prøve at holde dem i live denne gang. 


Køkkenet har fået en masse nye hylder, så der blev plads til alle småtingene - især te!


Der sneg sig også en hylde ind oppe under loftet, så tomme syltetøjsglas mm. kan bo der.


Alle typer småting har fået plads på de smalle hylder.


Der blev ryddet op i ting, der stod og rodede - nu roder de på en bakke i stedet for. Og endelig blev kom knivene op og hænge! 


Alt er blevet hældt på glas og dåser, så det ser pænere ud på de åbne hylder. Den lille kommode indeholder krydderier og småting, der normalt forsvinder i bunden af en kurv.


Hylderne er fra Ikea og kostede under en 50'er stykket. Muligvis har vi købt alle deres hvide, men der var stadig sorte tilbage. (Og sikkert også flere hvide på lager.) De er hængt op på forskellige måder, afhængig af hvad der skulle stå på og om der var brug for kanten, som ses på den hylde længst væk.


Brahms kom med hjem fra Hamborg og pryder nu køkkendøren.


Soveværelset med ny, orange sengelampe (Habitat, Hamborg), loftslampe (Ikea) og kunstværk (Jespers ven). Vi reder seng cirka hver tredje måned, så det ville bare være urealistisk, hvis jeg gjorde det for billedet skyld. Sådan her ser der ud!


Sidst men ikke mindst er stuen blevet lidt anderledes: Spisebordet fik plads ud fra vinduet i stedet for midt i det hele, og lænestolen (+ fjernsyn og wii, som ikke kan ses) rykkede hen i den anden ende af stuen, og nu er det hele meget bedre!

That's it. Nu vil jeg græde mig i søvn over, at jeg ikke må tage til Distortion og drikke mig fuld, men hellere skal gå i tidligt i seng og stå tidligt op og tage på læsesal. Måske vil jeg lige trøste-se lidt tv-serier først og evt. trøste-spise lidt chokolade. Ååh, så hårdt at være studerende. (Men efter den 19. juni har jeg ferie i et halvt år, hah!)

2 kommentarer:

Hende_den_uhemmelige_hemmelige_stalker sagde ...

Se.. Spændende lamper, hylder, blomster, nips og sågar spændende rod. Mit nips og rod er simpelthen ikke lige så spændende.. Men jeg er vild med din blog! ;-)

Cecilie L. sagde ...

Du ville jo så kunne imponere med hvor pænt og ikke-rodet der er hos dig! :)