mandag den 5. marts 2012

Farvel og tak til fitness

Farvel Fitnessdk!
De sidste seks-syv år har jeg været mere eller mindre aktivt medlem af Fitnessdk. Men i dag meldte jeg mig ud - det føles godt! I starten var det ellers alt, hvad mit sundhedstrængende sind havde brug for, og det har da også givet mange gode oplevelser. Her opdagede jeg yoga og pilates, dampbad, sauna, aerobic-hold inspireret af kampsport med indbygget girlpower-følelse osv. Men hvor er jeg træt af:

  • Beskidte bade - man føler sig bare ikke særlig ren og sund, når man bagefter bader i andre folks efterladte hårrester (og undskyld til dem, der læser blogs mens de spiser).
  • Overfyldte hold - undskyld, hvis min fod lige rammer dig i øjet...
  • Overfriske trænere - "Er det ikke rart at vide, at det gør lige så ondt på hende ved siden af?!" (Nej. Faktisk ikke.)
  • Arrogante medarbejdere, der har mere travlt med at sladre om weekendens fester end at betjene folk i kø.
  • Lugten af andre folks sved.
  • Defekte maskiner og skabe.
  • Og dråben: At de ændrede mit studiemedlemsskab til et almindeligt (dvs. minus studierabat) uden at fortælle mig det. Det bliver trukket over PBS, så jeg har først lige opdaget, hvor mange penge de har snuppet fra mig.
Heldigvis er jeg jo begyndt at løbe takket være den løbeundersøgelse jeg deltager i. Det er meget bedre selv at kunne styre min træning og samtidig at komme ud i den friske luft. Da jeg skal løbe mindst en gang om ugen for fortsat at være med i undersøgelsen (og dermed beholde mine flotte pink løbesko og mit løbeur), går jeg heller ikke i stå og glemmer at træne i to måneder pludselig.

Måske jeg en dag vender tilbage til at træne i center igen, men nu nyder jeg bare at løbe helt gratis :)

4 kommentarer:

Stine sagde ...

Fitnessdk er fandme også for dyrt. Fitnessworld kan gå, især fordi man ved, det er discount, så man er forberedt på at omklædningsrummet er lidt koldt og der er kø til holdene.

Og jeg har lige meldt mig ud af løbeundersøgelsen, fordi min mave er blevet for tung at løbe med... men de sagde det var ok (og godt kæmpet) fordi jeg har 52 træningspas. Godt jeg var aktiv i starten ;)

Cecilie L. sagde ...

Jeg tror ikke jeg kommer til at begynde i fitnessworld, for jeg har brug for at et fitnesscenter er lidt rart, rent osv. for at jeg kan få slæbt mig selv derned... men måske hvis jeg virkelig har brug for det og ikke har råd til andet :)

Flot at du har klaret undersøgelsen indtil nu! Men ja, det må være hårdt med mave på :)

Mit element sagde ...

Hmmm, skulle tro du var tankelæse...for mine tanker kredser også om et fremtidigt farvel til et fitnesscenter...ved det ikke, så tror først jeg tager beslutningen om det når jeg begynder med mine udendørs løbeture om nogle uger. Vil nødig undvære mit yogahold i fitnesscentret....ufff!?
vh. cupcake-stylisten.blogspot.com

Cecilie L. sagde ...

Hvis du stadig får brugt det, er der vel ingen grund til at stoppe :) Jeg fik aldrig rigtig brugt det længere, så det gav jo sig selv at stoppe.