tirsdag den 18. august 2009

Mine forældres kælder


Jeg har kaldt dette indlæg for "Mine forældres kælder", selvom det faktisk ikke længere er min mors kælder - det er trods alt fire år siden hun flyttede fra min far. Men der skulle gå fire år før de fik tømt kælderen for virkelig virkelig meget rod, som de har samlet sig i løbet af årene. Det skete i søndags - eller, starten gik. Her var alt fra mig og min brors babytøj til min mors skolehæfter til min fars verdenskortsamling til alle mine barbiedukker til min brors Superman- og Batmanfigurer til... ja. Lidt af hvert fra fire liv. Der er nemlig ikke nogle af os, der mestrer kunsten at smide ud.


Og heldigvis, kan man sige i dag, mange år efter de første ting blev lagt i kasser og poser og gemt i husets kæmpemæssige kælder. For i dag står jeg med en lejlighed, der mangler møbler. Møbler, der kunne findes i den kælder. Her står lidt af de fund, som jeg fik lov til at låne på forlænget tid, som min far siger.

Fantastisk at man fire år efter mine forældres endelige skilsmisse (den havde mange år undervejs, men det er en anden historie) kan samle den lille familie med nye vedhæng (de nye kærester) og få en søndag til at gå helt fredsommeligt med uden uvenskab at rydde op i en kælder fyldt med minder.

Det får de sgu lige en guldmedalje for, min familie. Godt gået.

1 kommentar:

Anne sagde ...

Godt skrevet :) Og ja, det er dejligt, at vi alle er gode venner. kys fra mor.